Om oss

Velkommen til vår tannklinikk på brygga i Sandefjord!

Vi ønsker både gamle og nye pasienter velkommen til vår moderne tannklinikk i Thor Dahls gate 1-5 på brygga i Sandefjord.

Vi har lang klinisk erfaring og bred kompetanse innen privat tannhelse. Vårt tannhelseteam består av erfarne tannleger, tannpleiere og tannhelsesekretærer som ønsker å gjøre tannlegebesøket til en hyggelig opplevelse.

Vi har direkte oppgjør med HELFO for å gjøre besøket behagelig og enkelt for våre brukere. Alle pasienter med krav om refusjon fra HELFO betaler kun egenandel hos oss.

Studenter får 20 % rabatt ved fremvisning av gyldig studentbevis.

Våre åpningstider: Mandag-fredag kl 08-15:30.

Ring oss for timebestilling på telefon 33 46 35 65

Kontoradresse: Thor Dahls gate 1-5, 2 etg. (på brygga) i Sandefjord.

Personalet

Reidar C. Øyen
Tannlege

Reidar er en blid og imøtekommende tannlege, som tar godt vare på sine pasienter. Han er autorisert for implantatprotetisk behandling. Reidar og hans samarbeidspartnere utfører alle typer behandling innen tannhelse.

Ellen Størby
Tannlege

Ellen Størby, utdannet ved Universitetet i Oslo 2002. Erfaring fra offentlig og privat praksis, og sertifisert for Dentiline «usynlig tannregulering» for voksne. Godt humør og lett på hånda.

Dr. Odont. Fredrik Harald Widar
Kjevespesialist

Fredrik Harald er en dyktig kjevespesialist med spesialistgodkjenning i oral kirurgi og oral medisin, med lang erfaring innen tannhelse.

Kristi Marie Hilde
Tannpleier

Kristi Marie er en dyktig og imøtekommende tannpleier, med utdanning som tannpleier fra Universitetet i Oslo. Hun har jobbet innen tannhelsetjenesten siden 1985 i Hallingdal, Finnsnes (Troms), Indre Østfold, Larvik og Sandefjord. Hun har jobbet som tannpleier hos Reidar C. Øyen siden 2012.

Mari Evensen
Tannhelse-sekretær

Ei blid Telemarksjente som er utdannet dekoratør, og har jobbet med blomster i ca 15 år. Hun omskolerte seg i 2020 og er nå autorisert tannhelsesekretær hos tannlegene Øyen og Størby hvor hun jobber 50%.

Siv Rønning
Tannhelse-sekretær

Autorisert tannhelsesekretær som har jobbet innen tannhelse i Trondheim siden 1998. Flyttet sørover i 2020 og jobber nå 60% hos tannlegene Øyen og Størby. Ei blid og utadvendt jente.

Renate Wold
Tannhelse-sekretær

Renate er en utadvendt og flink dame med over 20 års lang og bred erfaring fra tannklinikker i Oslo og Tønsberg.