Om oss

Velkommen til vår tannklinikk på brygga i Sandefjord!

Vi ønsker både gamle og nye pasienter velkommen til vår moderne tannklinikk i Thor Dahlsgate 1-5 på brygga i Sandefjord.

Vi har lang klinisk erfaring med bred kompetanse innen privat tannhelse, og har knyttet til oss flere ulike spesialister innen tannlegebehandling.

Vårt tannhelseteam består av erfarne tannleger, tannpleier og tannhelsesekretærer som ønsker å gjøre tannlegebesøket hos oss til en hyggelig opplevelse.

Våre spesialister innen kirurgi og tannregulering har lang erfaring med mange års samarbeid.

Alle pasienter med krav om refusjon fra HELFO betaler kun egenandel hos oss. Alle våre tannleger og tannpleier har direkte oppgjør med HELFO, noe som oppleves som behagelig og enkelt for våre brukere.

Studenter får 30 % rabatt ved fremvisning av gyldig studentbevis.

Våre åpningstider: Mandag-fredag kl 0800-1600. Kveldsåpent etter avtale. Vinterhalvåret holder vi åpent mandager til kl 1900.

Ring oss for timebestilling på telefon 33 46 35 65

Kontoradresse: Thor Dahlsgate 1-5, 2 etg. (på brygga) i Sandefjord.

Personalet

Reidar C. Øyen
Tannlege

Reidar er en blid og imøtekommende tannlege, som tar godt vare på sine pasienter. Han er autorisert for implantatprotetisk behandling. Reidar og hans samarbeidspartnere utfører alle typer behandling innen tannhelse.

Dr. Odont. Fredrik Harald Widar
Kjevespesialist

Fredrik Harald er en dyktig kjevespesialist med spesialistgodkjenning i oral kirurgi og oral medisin, med lang erfaring innen tannhelse.

Ella Aasrum
Spesialist i kjeveortopedi

Ella er en dyktig spesialist i kjeveortopedi, med utdanning som Cand Odont og spesialist i kjeveortopedi fra Universitetet i Oslo. Hun har erfaring som offentlig tannlege, skoletannlege og kjeveortoped. Ella har jobbet med Reidar C. Øyen siden 2004.

Kristi Marie Hilde
Tannpleier

Kristi Marie er en dyktig og imøtekommende tannpleier, med utdanning som tannpleier fra Universitetet i Oslo. Hun har jobbet innen tannhelsetjenesten siden 1985 i Hallingdal, Finnsnes (Troms), Indre Østfold, Larvik og Sandefjord. Hun har jobbet som tannpleier hos Reidar C. Øyen siden 2012.

Lene Marcussen
Tannhelse-sekretær

Lene er en koslig Sandefjordsjente som har jobbet som tannhelsesekretær siden 1999. Hun tok autorisasjon som privatist for ca 10 år siden. Hun deler sin arbeidstid mellom kjeveortoped Ella Aasrum og tannlege Reidar Øyen.

Iselin Larsen
Tannhelse-sekretær

Iselin er en trivelig og imøtekommende jente, med fullført utdanning som tannhelsesekretær i 2001. Hun har vært ansatt i den offentlige tannhelsetjenesten i 12 år. Iselin har jobbet hos tannlege Øyen siden 2013.

Ellen Størby
Tannlege

Ellen Størby, utdannet ved Universitetet i Oslo 2002. Erfaring fra offentlig og privat praksis, og sertifisert for Dentiline «usynlig tannregulering» for voksne. Godt humør og lett på hånda.