Vår tannklinikk er eksperter på din tannhelse!

Vår tannklinikk tilbyr de fleste former for tannbehandling i Sandefjord, og er installert i nye og moderne lokaler i Thor Dahl-bygget nede på Brygga. En grundig, klinisk undersøkelse er en selvfølge. Både tenner, støttevev (periodontium ) og munnslimhinner blir undersøkt nøye ved alle regelmessige, årlige kontroller.

Våre tannleger i Sandefjord utfører følgende tjenester

Grundig undersøkelse + planlegging av behandling Kroner / brobehandling + protese
Rensing av tannsten + periodontitt-behandling Implantatbehandling
Kirurgisk tannbehandling Vanlig fyllingsterapi
Rotfylling Tannbleking

Vi gir deg en trygg og behagelig behandling

Vi har en velutstyrt tannklinikk med hyggelige medarbeidere som ønsker å gi en trygg og omsorgsfull opplevelse under selve tannbehandlingen. Alle som ønsker det får lokalbedøvelse under tannbehandling. Pasienter med spesielle ønsker eller behov videresendes straks til spesialklinikk / munn-kjeve-avdeling på sykehus om nødvendig.

Automatisk refusjon fra HELFO

Alle tjenester som gir refusjon fra HELFO trekkes automatisk ut ved betaling. Vår tannklinikk har direkte oppgjør med HELFO, noe som er enkelt for deg som pasient. Du slipper alt arbeid med å søke om tilbakebetaling av ditt rettmessige krav. Studentrabatt gis ved fremvisning av gyldig studentkort.

Implantatbehandling

Implantatbehandling inkluderer både selve kirurgi + protetisk erstatning med HELFO refusjon. Pasienter hos oss betaler kun egenandel når krav om refusjon er berettiget. Begge deler utføres av tannleger med lang, bred kompetanse i dette feltet. Klinikken vår har langt, regelmessig samarbeid med de beste kirurger innen oral-kirurgisk behandling. Dette omfatter også mer komplisert benoppbygning i vanskelige kasus med bentap. Våre tannleger bruker kun produkter av høyeste kvalitet som er vitenskapelig anerkjent.